Menn- dere trenger også hudpleie!


Jeg liker å tro at en mann som er trygg på seg selv - forstår at også hans hud krever sitt.

For ofte så er det slik at menn fnyser av at vi kvinner bruker altfor lang tid foran speilet på badet, til å bestemme oss, til å kle på oss og ja i det hele tatt hva det angår å være kvinne. Det er faktisk slik at menn sin hud trenger lite mye stell som det kvinnes hud behøver. Noen ganger ofte mer. Menn har skjegg. Dette kan føre til ingrodde hår blant annet. Dessuten er mannens hud grovere enn kvinnens sin som regel. Dette igjen krever en annen form for hudpleie. Okej så er det kanskje ikke det mest sexye med en mann som bruker lenger tid enn deg på badet.

MEN!!!

Jeg synes nå det er rett så fancy å se i skapet på badet til en mann. Menn er gjerne slik at dersom de finner en ting som fungerer for dem så kjøper de 50 flasker slik at de har . ( For det er jo ikke slik at de brå slutter å produsere en parfyme liksom) Jeg datet en gang en mann som kjøpte faktisk 40 flasker av yndlingsparfymen sin, han kjøpte gjerne sånn 15 stk dusj såpe siden han også synes den luktet godt. Ellers var det ganske så glissent i skapet altså. En deodorant , barberhøvler, og kanskje skum om de koster på seg dette De er relativ ganske så enkle sånn sett. 
 
I skapet derimot for å imponere meg så synes jeg alle menn burde ha en ansiktsrens, en god krem,en skrubb og en øyekrem. For ingenting slår en mann som tar vare på seg selv. 

Rens - kan man enkelt forklare. - Det er vel ingen mann som ville polert en møkkete bil? Om du er en av de som vasker ansiktet ditt med såpe bør du tenke deg om en ekstra gang før du gjør dette. Mye for at såpe er altfor sterkt for ansiktet ditt og kan gjør mer skade enn nytte.

Krem - HYDRA is the key. Du kan aldri få for lite fuktighet som en mann. Barbering kan ofte gjøre huden tørr og fuktighetsfattig. En god fuktighetskrem beskytter dessuten mot ytre påvirkninger slik som forurensning og sol. Visste du at sol gir tidligere aldringstegn, pigmenteringsflekker og dehydrerer huden din? Jeg tror forsåvidt at hele Norges befolkning burde tenke over det jeg sier nå og ikke bare menn, men det heter seg " LESS IS MORE" og jeg kunne ikke vært mer enig. Som hudterapeut ser jeg alltid at kundene kommer tilbake innen kort tid og synes kremen de hadde holdt så liten tid. Tenk at du skal ha like mye krem som er på størrelsen til en ert. 

Skrubb som du mener det!! - Dette er kanskje ikke det viktigste produktet å ha i skapet men det imponerer om du har det. Den fjerner døde hudceller og gjør huden din smidig og myk. Dette er et super produkt å bruke før barbering og hjelper også mot inngrodde hår. Ta den med i dusjen etter treningen 1 - 2 ggr i uken, det klarer du vel ? 

Øyekrem - Av den enkle grunnen til at huden rundt øynene er mye mer sensitiv og tynnere enn den andre huden dere har i ansiktet. Du vil jo unngå å få disse fine linjene og rynkene samt poser og mørke ringer som følge av disse ytre påvirkningene igjen?

Se der! Det er ikke så mye som skal til faktisk. Neste gang du står å synes kjæresten, samboeren eller kona bruker så lang tid på badet så er det av den enkle grunn at vi eldes ikke med like samme "enkelhet" som det dere gjør og trenger litt flere produkter enn dere. Nå kan du jo begynne å gå til innkjøp av egne produkter selv. 

XxX TinaIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits